Vandaag komt Alphense Boys O15 op bezoek bij FC Utrecht O15. De amateurclub doet het prima en is boven FC Utrecht op de ranglijst te vinden.

In de eerste helft kan FC Utrecht veel op de helft van de tegenstander komen, voornamelijk door het spelen van de lange bal. Er worden veel kansen gecreëerd, dit gebeurd vaak vanuit corners. De corners leven helaas geen doelpunten op. Ondanks dat FC Utrecht het betere van het spel heeft, gaan beide ploegen met een 0-0 ruststand naar de kleedkamer toe.

Wanneer beide ploegen uit de kleedkamer komen, verandert er weinig aan het spelbeeld. FC Utrecht blijft de betere ploeg, ondanks dat het spel veel matiger is dan de eerste helft. Wanneer FC Utrecht eindelijk de 1-0 op het scorebord zet, wordt het doelpunt (later blijkt, onterecht) afgekeurd. FC Utrecht blijft het proberen, echter heeft het te veel kansen nodig om tot een doelpunt te komen. In de blessuretijd van de wedstrijd krijgt FC Utrecht dan ook nog eens de deksel op de neus. Uit een ingooi wordt balverlies geleden en Alphense Boys zet dit om tot een doelpunt, 0-1 voor de tegenstander.

Een zure dobber voor FC Utrecht O15 die hiermee de vierde nederlaag op een rij boekt. Volgende week strijd het met Fortuna Sittard O15 om de eerste plek in de poule voor de beker. Er wordt om 11.00 uur afgetrapt in Sittard.

FC Utrecht O15 - Alphense Boys O15 0-1 (0-0)
70+1          0-1    Speler Alphense Boys