Vanmiddag stond op een zonnig sportpark Zoudenbalch de 4e competitiewedstrijd voor FC Utrecht O13 op het programma. De tegenstander was deze keer RJO/FE Feyenoord D1. In de stand staat Feyenoord 1 punt boven FC Utrecht.

FC Utrecht trapt af, maar verliest de bal aan de links half van Feyenoord. Deze haalt verwoestend uit en de bal zeilt in het FC Utrecht doel. 0-1 voor de club uit Rotterdam. Na een minuut of 5 hervindt FC Utrecht zich en komt beter in de wedstrijd. Met man en macht gaat Utrecht op zoek naar de 1-1. Dit levert FC Utrecht 2 goede mogelijkheden op om de score gelijk te maken. Pech voor een ieder die FC Utrecht een goed hart toe draagt wordt de rust bereikt met een 0-1 achterstand. Gezien het speelbeeld zou de 1-1 verdiend zijn geweest.

In de rust wisselt trainer Marcel van der Net één keer. Echter lijkt de tweede helft niet op de eerste. Na 2 minuten krijgt FC Utrecht een vrije trap, links buiten de 16. De bal komt hoog voor en wordt ingekopt. Helaas redt de keeper van Feyenoord. Uit de daarna volgende counter weet Feyenoord de 0-2 te maken. Door de 0-2 is het gedaan met FC Utrecht, Tussen de 40e en 50e minuut counter Feyenoord van 0-2 naar 0-6.

Onder de goed leidende scheidsrechter dhr. Hardeman wordt uiteindelijk met 0-6 verloren. Gezien de eerste helft is dit zeer geflatteerd. Desondanks dat FC Utrecht O13 in de stand nog steeds op een mooie 6e plaatst en wacht a.s. zaterdag de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag D1. Nieuwe wedstrijd en nieuwe kansen jongens.

FC Utrecht O13 - RJO/FE Feyenoord D1 0-6 (0-1)