FC Utrecht O14 had vandaag het team van De Graafschap op bezoek. Vanaf het eerste fluitsignaal domineerde Utrecht de wedstrijd. Er was veel inzet maar het ontbrak aan de goed eindpass. Zeker in de begingfase werd er slordig gevoetbald. In de 18de minuut viel de 1-0. Een prachtige actie van onze centrale verdediger die met een mooie rush de spits in stelling bracht. De spits van Utrecht aarzelde geen moment en gaf met een loepzuive lob het nakijken voor de uitkomende keeper. De staf dacht dat hiermee het ijs gebroken zou zijn maar het was pas in de 36ste minuut dat de 2-0 op het scorebord stond. Wederom was het de centrale verdediger van Utrecht die de spits in stelling bracht.

In de 50ste minuut kwam de mooiste aanval van de wedstrijd. Vanaf links over zeker 4 schijven werd het middenveld en de verdediging van de Graafschap compleet overlopen: 3-0. One touch voetbal uit het boekje, precies volgens de uitgangspunten van de opleiding. De wedstrijd was gespeeld. Utrecht was veel sterker en kreeg heel weing weerstand. Af en toe kwam de Graafschap nog vlakbij de 16 maar dit resulteerde niet in kansen. In de 2de minuut van de blessuretijd (72) viel de 4-0. Het spel zeker de 2de helft was veel beter, verdedigend stond het heel goed en we gaven niets weg. Een zeer terechte overwinning.