Vanmorgen om 10 uur stond de wedstrijd Sparta Rotterdam D1 tegen FC Utrecht O13 op het programma. Dit was de 10e wedstrijd in deze competitie.

In een koud en mistig Rotterdam werd het één van de slechtste wedstrijden voor de Utrechters. Trainer Marcel van de Net waarschuwde vooraf dat Sparta fanatiek aan de wedstrijd zou beginnen. Dit had de trainer goed gezien. Binnen 5 minuten stond Sparta al met 2-0 voor door persoonlijke fouten aan de kant van FC Utrecht. Sparta had het betere van het spel, was feller en rook bloed. Na een minuut of 13 kwam Utrecht beter in de wedstrijd en had een paar goede aanvallen, deze leidden echter niet tot grote uitgespeelde kansen. In de 21e minuut gaat FC Utrecht wederom in de fout en Sparta troeft dit gelijk af en brengt de stand op 3-0. Twee minuten later mag Sparta vanaf links een vrije trap nemen. De bal komt hoog voor bij de 2e paal en wordt van dichtbij ingeschoten, 4-0. Dit is tevens de ruststand.

In de rust wisselt Marcel van der Net twee spelers. Nu is het FC Utrecht dat fel en met passie aan de wedstrijd begint. Er wordt druk naar voren gezet. In de 34e minuut krijgt FC Utrecht een vrije trap. Vanaf 40 meter wordt op doel geschoten en de bal gaat maar net over het Sparta doel. Twee minuten later redt de Sparta keeper een schot van buiten de 16 meter. Via de keeper en de lat wordt het een corner. FC Utrecht probeert het wel, maar echte kansen levert dit niet meer op en zo wordt deze wedstrijd met 4-0 terecht van Sparta Rotterdam verloren.

Volgende week gaat FC Utrecht O13 op bezoek bij RJO/FE Excelsior D1. Het betreft dan de laatste poulewedstrijd voor de KNVB beker. Aanvang van de wedstrijd is om 13 uur in Rotterdam.

Sparta Rotterdam D1 - FC Utrecht O13 4-0 (4-0)
03` 1-0 Sparta
05` 2-0 Sparta
21` 3-0 Sparta
23` 4-0 Sparta