De laatste wedstrijd voor de winterstop is tegen een Belgische club van naam, maar één die ook bivakkeert in de onderste regionen van de Beneleague. Een goede mogelijkheid voor de vrouwen van Utrecht om met een goed gevoel de eerste helft van de competitie af te sluiten.

De eerste helft toont Utrecht aan dat het voor de winst wil gaan, het spel speelt zich grotendeels af op de helft van Anderlecht. De Belgische vrouwen verdedigen goed en er worden dan ook weinig echte kansen gecreëerd, ondanks het feit dat er al in de 5e minuut een bal van Nadia van Beerschoten op de paal belandt. Het meeste gevaar komt uit dode spelmomenten, corners en de verre ingooiballen van Michelle van de Laan. Pas vlak voor rust komt Anderlecht dreigend in de 16-meter van Utrecht. De rust breekt aan met een 0-0 stand.

In de tweede helft komt de thuisploeg goed uit de startblokken. Een mooi schot van Nadia van Beerschoten komt vol op de lat, vlak daarna gaat een schot van Franca van de Kuilen net langs de verkeerde kant van de paal. Uiteindelijk dan toch in de 65e minuut de verdiende voorsprong voor Utrecht door Sabine Becx. Utrecht wil meer en blijft aanvallen, een afstandsschot van Myrthe Moorrees gaat net naast. In de 75e minuut krijgt Anderlecht een strafschop na een overtreding van Nadia van Beerschoten. Dit buitenkansje wordt door club uit Brussel benut, 1-1.

Utrecht lijkt even van slag maar gaat al weer gauw volop in de aanval. Een voorzet na een fraaie actie van Simone van de Weerd is net te hoog om ingekopt te worden. Diezelfde speelster levert in de allerlaatste minuut een prachtige volley af, de lat voorkomt echter de 3 punten voor Utrecht.