FC Utrecht O15 heeft geen misstap gemaakt in de competitie en knap gewonnen van een lastig te bespelen VVV/Helmond Sport O15. De eerste helft was FC Utrecht erg dominant en geduldig. Via een verzorgde opbouw werden de nodige kansen gecreëerd. In de 15e minuut leverde dit de 1-0 op via een voorzet vanaf rechts en de intikker vanaf dichtbij. In de 25ste minuut verdubbelde FC Utrecht haar voorsprong vanuit een goede vrije trap en wederom de intikker.

Ook de tweede helft was FC Utrecht erg dominant en verdedigde het goed. VVV/Helmond kreeg gedurende de hele wedstrijd weinig tot geen kansen. In de 40ste minuut liep FC Utrecht uit via een voorzet vanaf de linkerkant. Met een mooie snoekduik werd de bal binnen gekopt. Tot slot werd een minuut voor tijd de eindstand van vanmiddag bepaald. Via een mooi hakje, werd de speler van FC Utrecht compleet vrij gespeeld en hoefde de bal alleen nog maar binnengelopen te worden.

FC Utrecht boekte een verdiende overwinning en kan blijven spelen voor het kampioenschap.