FC-Utrecht.org

 

 

 

Anine Bing

exvriendin van Anders Svensson

voormalig Zweeds international en speler van Elfsborg

anine-en-anders.large.jpg

 

Anine Irmelin Bing (30 november 1982) is een Deense kledingontwerpster, model, songwriter en zangeres. Zij is geboren in Kopenhagen, maar emigreerde op tienjarige leeftijd naar Zweden in verband met het werk van haar vader. Zij is de dochter van een Deense vader en een moeder met Deens en Braziliaanse bloed.

Anine begon op haar vijftiende te werken als model en heeft sindsdien op de cover gestaan van vele magazines en op reclamefoto's van diverse modemerken. Zij werkte verder mee aan het ontwerpen van kleding voor diverse merken. Sinds 2012 heeft zij haar eigen modelabel. Ook geniet zij enige bekendheid als songwriter en zangeres. Zij schrijft haar eigen liedjes en werkte samen met bekende songwriters als Guy Chambers (bekend van onder meer Robbie Williams, Kylie Minogue, James Blunt, Tina Turner en Caro Emerald) en Anders Bagge (bekend van onder meer Celine Dion, Madonna en Enrique Iglesias).

Anine leefde en werkte in Londen, Stockholm, Los Angeles, Hamburg en Johannesburg. Tijdens haar verblijf in Londen woonde zij twee jaar samen met voetballer Anders Svensson, die destijds speelde bij Southampton. Tegenwoordig woont zij met haar man Nicolai en kinderen (Bianca en Benjamin) in Los Angeles. 

anine.large.jpg
anine1.large.jpg
anine2.large.jpg
anine3.large.jpg
anine4.large.jpg
anine5.large.jpg
anine40.large.jpg
anine41.large.jpg
anine6.large.jpg
anine29.large.jpg
anine8.large.jpg
anine9.large.jpg
anine10.large.jpg
anine13.large.jpg
anine14.large.jpg
anine15.large.jpg
anine16.large.jpg
anine17.large.jpg
anine18.large.jpg
anine19.large.jpg
anine20.large.jpg
anine21.large.jpg
anine23.large.jpg
anine28.large.jpg
anine27.large.jpg
anine32.large.jpg
anine33.large.jpg
anine24.large.jpg
anine25.large.jpg
anine26.large.jpg

 

 

426 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen