FC-Utrecht.org
Home » Rubrieken » Extra » Dossier Voetbalvrouwen » Gina-Lisa Lohfink

 

 

 

Gina-Lisa Lohfink

scharrel van Jerome Boateng

Duits international en speler van Bayern München

 

Gina-Lisa Lohfink (23 september 1986) is een Duits (naakt)model. Na het afronden van haar middelbare school werkte zij enige jaren als doktersassistente. In die tijd won zij enkele regionale schoonheidswedstrijden. In 2008 deed zij mee aan Germany's Next Topmodel. Hoewel zij slechts de twaalfde plaats behaalde, was zij populair bij de kijkers. In dat jaar liet zij ook haar borsten vergroten en speelde zij in een amateursekstape, die maar liefst 10 miljoen keer werd gedownload en als beste amateurvideo werd verkozen. Gina-Lisa poseerde later onder meer voor FHM, Playboy en Penthouse.

Van augustus 2010 tot juni 2011 woonde Gina-Lisa samen met VfB Stuttgart-speler en Ivoriaans international Arthur Boka. Van juli 2011 tot april 2012 zou Gina-Lisa een relatie hebben gehad met de Nederlandse zangeres Marie-José van der Kolk van 'Loona', maar in juli 2013 gaf zij toe dat dit slechts een marketingtruc was geweest.

In juni 2012 kwam Gina-Lisa groot in het nieuws. In de nacht voordat de Nationalmannschaft naar het EK in Polen en Oekraine vertrok werd Duits international Jerome Boateng betrapt toen hij om 02:00 uur samen met Gina-Lisa een hotel in Berlijn betrad. Een week later werd bekend gemaakt dat Jerome en zijn vriendin Sherin, de moeder van zijn kinderen, uit elkaar waren, maar dit had uiteraard niets te maken met het hotelbezoek van Jerome en Gina-Lisa. Voor Gina-Lisa betekende dit dat zij zich kwalificeerde voor de WaG2012 fotoshoot, waarin de Duitse spelersvrouwen naakt werden geportretteerd met een voetbaloutfit in bodypaint.


 

 

 

517 stemmen

Reacties

didier
4 jaar geleden

Gatverdamme

Reageer

Reactie plaatsen