FC Utrecht O14 trad vanochtend aan tegen de nummer 2 in de Bekerpoule MSV '19 C1 uit Montfoort. Wetende dat MSV 19 ook alles gewonnen had begon FC Utrecht zeer dominant aan de wedstrijd.

De gasten waren nog niet uit de kleedkamer of het was al 2-0 in twee minuten tijd. De 1-0 viel in de eerste minuut en de 2-0 viel na een prachtige aanval vanaf rechts in de volgende minuut. MSV '19 C1 was wakker geschud. FC Utrecht bleef de wedstrijd strak in handen houden. Er was weing weerstand. In de 22ste minuut viel de 3-0 en in de 29ste minuut de 4-0.

FC Utrecht voetbalde alleen maar op de helft van de tegenstander. MSV '19 kwam er niet uit. Het niveauverschil tussen de amateurs en de BVO spelers was veel te groot.

De tweede helft gaf hetzelfde beeld. FC Utrecht zette de 5-0 op het bord in de 43ste minuut. Constatering dat als het te gemakkelijk gaat de tegengoal heel snel kan vallen. Bij een aktie in de 50ste minuut kwam de bal tegen de arm aan van een FC Utrecht speler in het 16-metergebied. De daaropvolgend gegeven penalty werd door MSV '19 onberispelijk ingeschoten: 5-1. In de 57ste minuut scoren de Montfoorders nog door een kopbal de 5-2. De wedstrijd was wel gespeeld. Tegenstander zakt weer ver weg op eigen helft en gokte op de lange bal (uittrap) van de keeper. Vlak voor tijd viel de 6-2. FC Utrecht had in een week tijd drie bekerwedstrijden gespeeld tegen RAC verenigingen. Aankomend weekend zullen de spelers van FC Utrecht O14 klaar moeten staan in Amsterdam voor de eerste competitiewedstrijd tegen Ajax. Dan gaat het pas echt beginnnen.